Möjlighetstänkare

Om Tankekicken

Fastnade tidigt i livet för det här med människor och grupper, den där speciella dynamiken och glädjen som uppstår när man tillsammans sätter upp planer och strävar mot gemensamma mål.

Mina erfarenheter och lärdomar kommer från mer än 40 års arbete med coaching av både individer och grupper, genomgångna retorik- och ledarskapsutbildningar samt mängder av arbete i team- och ledningsgrupper.

Mina ledord energi, glädje och ärlighet styr mig i mitt arbete att ha möten som känns på riktigt, att vara positivt ifrågasättande och alltid med en god intention i strävan mot att utvecklas.

nyfikenhet och

intresset för människor

samt resultatfokus och genomförandekraft har tagit mig framåt i livet och jag har under årens lopp haft förmånen att arbeta med underbara kollegor på Pripps Bryggerier AB, Carlsberg Sverige AB,   HK Scan Sweden AB, CityMark, Svegro AB och nu senast på Fiskeriet Sverige AB

Inom idrottslivet har jag jobbat som fotbollstränare i bland annat Älta IF, Hammarby IF, Tyresö FF och Enskede IK samt varit ordförande i Ågesta GK:s Junior- och elitverksamhet.

 

Mina värderingar

9

Energi

Skapa ett engagemang där nyckelorden är delaktighet och framåtlutade positioner där allt är tillåtet och möjligt.

9

Glädje

Skapa en nyfikenhet kring tankar, ideér, funderingar samt där beslut och feedback grundas på glädjen i tillväxt hos människor och organisation.

9

Ärlighet

Skapa en tydlighet som bygger en gemensam tillit och respekt för varandra.

Omvandlar kunskap (alltså sådant som du kan läsa dig till eller höra någon prata om)

till kompetens (konkreta verktyg och beteenden) som bidrar till en maximal prestation.