Vad säger kunderna

Affärsorienterad

Rollen som konsult hos oss bestod i att optimera interna resurser för att uppnå effektivitet, struktur och ökade försäljningsresultat. Tommy har gått in med högsta engagemang och är affärsorienterad, målinriktad och mycket kommunikativ. Tommy har ett positivt sätt att vara på och agera och har i alla avseenden varit en tillgång för oss.

Andreaz Engström, Försäljningschef Schibsted

Engagerad

Rollen som konsult bestod i framtagande och genomförande av ett ledarskapsprogram och översyn av befintlig säljorganisation samt framtagande av rekommendation för framtida insatser. Tommy har utfört sitt uppdrag på ett mycket bra sätt och resultaten av insatsen har på alla plan varit mycket positiv. Tommy är självständig och sprider en positiv energi omkring sig.

Jörgen Bergqvist, CEO Fiskeriet Sverige AB

God lyssnare

Först och främst var det viktigaste för mig att ha en extern person att prata med, någon som med objektiva öron lyssnar på riktigt, ställer följdfrågor som fick mig att tänka ett steg ytterligare. Jag uppskattade verkligen Tommys personliga lugn, tålamod och kunskap inom coaching, jag fick se saker från nya perspektiv samt att jag sakta och säkert växte som människa under vårt samarbete.

Jonathan, elitspelare i fotboll

Människokännare

Tommy är en stor människokännare som med mycket energi och glädje gör varje coachingtillfälle roligt, utvecklande och inspirerande. Ett resultat av Tommys coaching blev att både medarbetare engagemang och försäljningsutfall ökade markant. Ser upp till Tommys förmåga att kunna nå alla individer med en solklar pedagogik, en ledare som visar vägen genom sitt agerande och med numerisk disciplin och struktur kan leda och driva vilken människa och vilket team som helst.

 

Axel Myrhed, Operativ Försäljningschef

Kompetent

Jag vill ge Tommy mina starkaste rekommendationer för hans kompetens och engagemang. Vi började jobba med Tommy 2020 då vi kände ett stort behov av att stärka de mentala bitarna inom vår fotbollsverksamhet. Vi kände att det fanns väldigt många procent att hämta utvecklingsmässigt både för laget och spelarna som individer, på och utanför planen. Vi känner att det givit mer är förväntat och på köpet kom dessutom 2 seriesegrar och avancemang till Pojkallsvenskan 2022.

 

Johan Willingstam, huvudansvarig tränare i STFF P 05

Problemlösare

Genom samarbetet med Tommy så fick både spelare och ledare nödvändiga nycklar till att jobba med och övervinna mentala spärrar, både individuellt och som lag vilket starkt bidrog till fina prestationer på och utanför handbollsplanen. Med Tommys hjälp fick både spelare och ledare ett nytt sätt att se på och hantera problem och jobbiga situationer, flera spelare upplevde att beslutsfattande och problemlösning gick lättare efter att ha jobbat med Tommy.

 

Joakim Lindgren, handbollsansvarig Skuru IK samt Silwing/Troja

Inspiratör

Jag tycker det var väldigt kul att jobba med Tommy, han är väldigt inspirerande och fick mig väldigt motiverad att ta mig mot mina mål och utmaningar. Jag var alltid extremt taggad att träffa Tommy då han är en lättsam person att prata med samt att han har en otroligt positiv syn på möjligheter framåt. Tommy agerade bollplank till mina ideér vilket gjorde att jag fick tänka till ytterligare några steg som gjorde att mina egna ideér förädlades.

Kalle, idrottare och kreatör

Samarbetspartner

Samarbetet med Tommy som min mentala coach gav mig väldigt mycket, jag fick framför allt konkreta verktyg som gjorde att jag både kunde kontrollera samt koppla bort den stress jag ofta kände när jag idrottade. Vi jobbade även med verktyg att bygga självförtroende, att skapa mål- och målbilder, avslappnings- och reflektionsövningar. Jag kan varmt rekommendera Tommy som mental tränare/coach.

 

Elin, elitspelare i basket

Coach

Jag började jobba med Tommy då jag hade det tufft mentalt med både mitt välmående och sporten jag älskade. Tack vare Tommy så mår jag bra idag, jag är på rätt väg i livet och är genuint lycklig. Vårat samarbete var otroligt givande och de verktyg jag fick att jobba med har jag med mig än idag. Samarbetet satte mig på rätt spår i livet och mina värderingar och tankar blev klarare med dagarna som gick, så glad och tacksam att jag tog chansen.

 

Lukas, elitspelare i fotboll

"

Tommy är en mycket uppskattad kollega, positiv och möjlighetsfokuserad i sitt sätt och med en stark vinnarmentalitet. Hans styrkor är relationsskapandet, han har en förmåga att bygga starka relationer samt är en mycket duktig coach som får team att arbeta mot gemensamma mål.

Albert Edmark

"

Personliga egenskaper som utmärker Tommy är kommersiell kompetens, starkt ledarskap med fokus på individuell personlig utveckling med stor värme och omtanke, förmåga att coacha samt en rak och effektiv kommunikation

Patrik Setzman

"

Tommy är affärsorienterad, kontaktskapande och målinriktad, dessutom är han en god ledare som får medarbetarna med sig. Tommy har ett vinnande sätt utöver det vanliga och har varit en stor tillgång för oss.

Bobby Wallén